Chi Nei Tsang training Romania
Jun
28
to Jul 1

Chi Nei Tsang training Romania

PREGATIRE Terapeuti in CHI NEI TSANG

INVATA TOT CEEA CE TREBUIE SA STII PENTRU A INCEPE PRACTICAREA CHI NEI TSANG IN 4 ZILE.

Dobandeste abilitatile, cunoasterea si experienta ce sunt necesare pentru a deveni specialist Chi Nei Tsang. 
Aceasta pregatire ofera o abordare practica si intuitiva in ceea ce priveste Arta Chi Nei Tsang.

Incepeti o calatorie transformativa in ceea ce priveste autovindecarea si invatarea. Deveniti un Specialist Licentiat. Invatati tehnicile care au puterea de a-i vindeca, profund, pe ceilalti. Studiati cu un manual cuprinzator si cu materiale pentru invatat, de inalta calitate. Plecati pregatiti pentru a incepe imediat sa oferiti cursuri. Prin utilizarea tehnicilor de masaj si punctele de presiune, energia stagnata poate circula libera, din nou. Lucram sub forma de spirala repetand tehnicile in ziua anterioara si adaugand unele noi in fiecare zi.

CHI NEI TSANG DETOXIFICA SI CREEAZA UN SPATIU INTERIOR PENTRU A USURA VINDECAREA SI INTELEGEREA

Chi Nei Tsang este un masaj taoist care accentueaza miscarea energiei Chi catre organele abdominale pentru a detoxifia si intari organismul. 

Tratamentele Chi Nei Tsang implica utilizarea unei atingeri blande si profunde in zona abdominala pentru a detoxifia, tonifia si energiza organele interne pentru a lucra intr-un mod mai eficient. Chi Nei Tsang curata organele interne de energiile care stagneaza si sunt congestionate si indeparteaza modelele emotionale obisnuite.

Chi Nei Tsang ajuta la stabilirea legaturii cu centrul de unde vine vindecarea. Atunci cand este stabilita comunicarea cu acest centru, directivele pentru revenire vin din interior, ducand la un proces de corectare perceput la toate nivelurile existentiale: fizic, mintal, emotional si spiritual. Stabileste a cresterii persoanei catre evolutie si maturitate.


Abdomenul inferior este centrul corpului, locul unde isi au originea respiratia si miscarea. Este centrul structural al gravitatii si centrul proceselor metabolice cum ar fi digestia, detoxifierea si procesarea energiei. In Medicina Orientala Traditionala si artele martiale acest centrul, numit centrul Hara in japoneza sau Tan Tien in chineza, este considerat centrul energetic al corpului, sursa de energie de unde isi are originea energia vitala.
Lucrand cu precadere pe abdomen, cu miscari profunde, delicate si blande care antreneaza organele interne pentru a lucra mai eficient, toate sistemele organismului sunt implicate; digestia, aparatul respirator, sistemul limfatic, nervos, endocrin, urinar, reproductiv, osos, muscular dar si sistemul energetic cum este utilizat, in mod obisnuit, in acupunctura si medicina chi kung.

Programul cursului:

ZIUA 1

In prima zi vom discuta despre originea Chi Nei Tsang, sistemul digestiv si anatomia organelor interne din regiunea abdominala. Vom lucra pe corp imediat pentru ca cel mai bine se invata lucrand pe abdomen. Vom invata tehnici de: Detoxifiere a pielii, Deschiderea si echilibrarea gazelor, Punctul Tan Tien, Ovare, vezica urinara, intestine. 

ZIUA 2

Chi Nei Tsang reprezinta dezvoltarea atingerii exacte, dezvoltarea urechilor si ochilor in degete. In aceasta zi vom acoperi: Diafragma, Inima, Plamanii, Ficatul, Rinichii.

ZIUA 3
Anatomie, tehnica, demonstratii si practica pentru: stomac, splina, rinichi, glandele suprarenale. Lucram pe liniile si punctele inimii.

ZIUA 4

Teorie si completare episod complet pentru a oferi sedinta Chi Nei Tsang. Cum sa ne pregatim inainte de sedinta si cum sa inchidem sedinta. Probleme dezbatute: vena renala, vena cava inferioara, tehnici pentru detoxifierea intestinului gros.

Valerie practica si preda Chi Nei Tsang din anul 2012. Aceasta a fost Maestru Reiki timp de peste 8 ani iar sensibilitatea acesteia ii permite sa asculte corpul. Tratamentele sale sunt holistice, centrandu-se pe cresterea autoconstientizarii clientilor sai, incluzand partile care sufera si doresc sa fie bine si parti care protejeaza de durere.

www.centrulshakti.ro
www.lakshmi.ro
Locuri limitate la un numar de 8 participanti. 
Inscrieri la 0755069569

*DETOXIFICA
*RESTABILESTE VITALITATEA
*ECHILIBREAZA EMOTIILE
*OFERA AUTOCONSTIENTIZARE
*IMBUNATATESTE RESPIRATIA
*INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR

View Event →